Привлечете повеќе клиенти со специјални понуди и попусти, лесно и едноставно

 

E-voucher е електронски систем, наменет првенствено за менаџирање со ваучери, што Ви овозможува лесно и едноставно да генерирате и издавате купони или ваучери од различен тип, по Ваш избор. Замислете ја Вашата маркетинг кампања и e-voucher ќе Ви помогне да ја зголемите продажбата.